Projecten

Small Affair

Small Affair

In dit kleine ensemble verzorgd zanger / saxofonist Benjamin Kuijpers uiteenlopende muziek voor bruiloften. Regelmatig gaat het hier om een trouwceremonie. De heren gieten alles in een passend akoestisch jasje. Van jullie favoriete trouwnummer tot en met gezellig muziek tijdens een receptie!

Threesome Jazz

Threesome Jazz

Dit jazzy ensemble is niet in een hokje te plaatsen! Onvervalste Rhythm & Blues met uitstapjes naar Soul & Motown; Threesome Jazz maakt werk van alle muziek die er écht toe doet. Met een swingende bezetting maken deze mannen muziek die iedere generatie aanspreken zal. Bereid je voor op live-muziek die je niet meer zult vergeten.

Piano Royale

Piano Royale

Johnny Corsie en Benjamin Kuijpers laten zien wat entertainment is met de leukste interactieve pianoshow van Nederland. Deze mannen spelen werkelijk alles; roept u maar! Wervelende toetsenpartijen worden afgewisseld met spetterende zang & sax van deze veelgevraagde artiesten.

Bedside Buskers

Bedside Buskers

Het is geen geheim dat muziek je beter kan laten voelen. Bedside Buskers brengt live-muziek naar degenen die het goed kunnen gebruiken: de mensen in het ziekenhuis. Door middel van optredens aan het bed van patiënten zorgen vrijwillige muzikanten dat de patiënt even vergeet dat hij/zij in het ziekenhuis ligt.

Sax with the DJ

Sax with the DJ

Ruim 15 jaar geleden ontwikkelde Benjamin de succesvolle formule ‘Sax with the DJ’. Bijzonder ervaren is hij dus als saxofonist naast een DJ. Het ondernemen met deze formatie werd in 2018 overgedragen, maar Benjamin wordt nog vaak ingezet voor zijn kenmerkende spetterende solo’s naast top DJ’s. Bring it on dus!

...?

...?

Achter de schermen wordt er sinds een tijd gewerkt aan een project in de jazzy sfeer van Threesome Jazz. Meer informatie over dit concept volgt in 2020! Zeker zal zijn dat het garant staat voor avondvullende entertainment. We kunnen niet wachten om jullie op de hoogte te brengen!